Gezocht: stuurman/-vrouw

Ons dameswedstrijdteam (FSN Hoofdklasse) is op zoek naar een stuurman/-vrouw!

Wij zijn op zoek naar een sportieve stuurman/vrouw met ervaring in de watersport. Heb je ook ervaring met (team)coaching, dan is dat zeker een pré!

Woelwater is een enthousiaste, gezellige vereniging met 3 sloepen en ca 50 leden en met zowel een recreantenteam en meerdere wedstrijdteams (heren en dames). Met onze sloep de Vrouwe Geertruida streven wij volgend seizoen naar een podiumplaats in Muiden. We zijn een sportief en fanatiek team, geven 100% voor de trainingen en de wedstrijden, maar humor en gezelligheid is binnen ons team minstens zo belangrijk.

Wil je meer weten of kennis met ons maken, stuur dan een mail aan roeiteamwoelwater@gmail.com

Stuurman Fedde gooit het roer om

november 2023 – Na bijna 10 jaar aan het roer te hebben gestaan, waarvan meer dan 100 wedstrijden, 4 keer de HT-race en ontelbare trainingsavonden bij het dameswedstrijdteam, stopt Fedde met sturen. Hij is zaterdag 11 november 2023 met roeipensioen gegaan. Wat zullen we je missen. Fedde bedankt!

Sijperda Hardy nieuwe sponsor

Maart 2023 – Na het zien van de fantastische prestaties van de dames in de Iwan Franko het afgelopen jaar (2022) in de Eerste klasse, wilde adviesbureau Sijperda Hardy uit IJlst hier wal wat mee. Ze wilden wel op een op andere manier sponsoren en een HT van dichtbij meemaken. Dat kon natuurlijk geregeld worden! De iconische Sijperda Hardy stip werd op 18 riemen geplakt en de naam prijkt op de Iwan Franko. Dit jaar (2023) was Sijperda Hardy in het wedstrijdveld van de Harlingen-Terschellingrace te zien! Bedankt!

Dames derde bij HT-race

mei 2018 – Het damesteam is derde geworden tijdens de Harlingen-Terschelling sloepenrace in de sloep Iwan Franco. De dames kwamen na drie uur en drieëntwintig minuten aan op Terschelling. Er deden in de damesklasse 36 sloepen mee.